Pijall – 20+ LP

Pijall – 20+ LP

20,00 

HUOM: Ennakkomyynnissä, toimitus tilaajille julkaisupäiväksi 19.01.2018.
Pijall julkaisee kaksi toisiinsa liittyvää teema-albumia erillisinä vinyyleinä. Ykkösosan 20- (LP/DIGI) perjantaina 22. joulukuuta ja 19. tammikuuta kakkososan 20+ (LP/DIGI). Molemmat vinyylit sisältävät 10 biisiä ja latauskoodit mukana.
Monelle genreä tuntevalle tapaus on tuttu Ceebrolistics -yhtyeestä.. Pijall alias Pjay alias Hysä alias Hzä alias Michael Black Electro alias Yahya Kayak alias Janne Hyttinen. Mitä tapahtui, missä mies on ollut kaikki nämä vuodet?
"Käännyttyäni muslimiksi ja aviouduttani tunsin, että oli aika jättää musabisnekset, ja keskittyä oman itsen hoitoon. Olin sen verran huonossa hapessa psyykkisesti, että se oli aika ottaa huomioon. Olen viime vuodet työskennellyt henkisten harjoitusten ja parisuhteen kanssa Vuosaaren perukoilla, kaukana keskustasta. Aika luonnon ja hiljaisuuden parissa on ollut freesaavaa."
Albumien tuotantopuolelta löytyy Kalifornia-Keke, Rudy, Tomorrow Kollektiivi, Sipulijaska, Pinewoods, Superjanne, Elias Rosewood, Tes La Rok sekä Pijall itse ja mikrofonivieraina mm. Thono Slono, Asa, Iwere, Kesken…

Varastossa

Luvut ft. Ro$vosheriffi
Haarukka
Eulogia
Ratrace ft. TonoSlono
Lähtö ft. Kesken
Enkelin kosketus ft. Kalifornia-Keke
Pääkallo ft. Sipulijaska
Ikuisuuteen 2016
Armonkohtu ft. Ameeba
Bluffaaja

Lisätiedot

Paino 500 g

SKU: MONSP496 - Need Help? Contact Us Leave Feedback

Avainsanat: , , ,

Jaa tämä sivu